Terus Hantar Dari AFYAA HQ Warehouse!

Hari Hari Sihat Logo

Polisi Penghantaran

Penghantaran Percuma

Nikmati penghantaran percuma sekarang di seluruh Malaysia tanpa pembelian minimum.

Sila hubungi kami jika anda ingin menghantar ke Singapura, Indonesia, Brunei, Taiwan, China, Hong Kong, Thailand, Vietnam, Cambodia, dan negara-negara lain.

Maklumat Tambahan

  • Pastikan alamat penghantaran anda tepat, kerana kami tidak membenarkan pindaan selepas nombor pesanan anda dijana.
  • Pembekal perkhidmatan penghantaran kami adalah DHL eCommerce, Poslaju, Citylink, GDex, atau Ninjavan.
  • Semua pesanan akan dihantar dalam masa 2 hari bekerja selepas pembayaran*, kecuali dinyatakan. Jika terdapat sebarang keadaan yang tidak dijangka menyebabkan kelewatan penghantaran, kami akan menghubungi anda dengan segera untuk memaklumkan anggaran penghantaran yang telah dikemaskini.
  • Untuk alamat kampus universiti/kolej, pesanan anda hanya boleh dihantar ke pejabat pentadbiran atau bilik mel. Bangunan berjaga akan menangani bungkusan ke pejabat pengawal atau pejabat pengurusan sahaja.
  • Jika pesanan dikembalikan ke gudang kami kerana kegagalan penghantaran selepas 3 percubaan yang tidak berjaya (contohnya, penerima gagal menjadualkan semula penghantaran, penerima berada di luar negara dan sebagainya), caj penghantaran semula akan dikenakan.

*Lebih daripada 95% bungkusan akan dihantar dalam tempoh 2 hingga 4 hari bekerja dari tarikh pesanan (tidak termasuk tarikh pesanan pada hari cuti am) semasa musim kurang sibuk. Tetapi semasa musim sibuk, sila benarkan 2 hari bekerja tambahan, tidak termasuk pengecualian penghantaran atau kelewatan disebabkan oleh keadaan tidak dijangka.

Untuk maklumat lanjut atau pertanyaan mengenai isu penghantaran,
Sila hubungi kami melalui emel: [email protected] atau melalui borang di laman hubungi kami.

Tarikh kemaskini terakhir: 02 Februari 2022