Terus Hantar Dari AFYAA HQ Warehouse!

Hari Hari Sihat Logo

Polisi Pemulangan & Pertukaran

Sila baca dan fahami polisi pemulangan dan pertukaran kedai kami sebelum membuat sebarang pembelian.

Semua barang yang telah dibeli adalah tidak boleh ditukar dan tidak boleh dipulangkan, kecuali dinyatakan di bawah. Kami dengan tegas tidak menerima pemulangan atau pertukaran atas dasar perubahan fikiran.

Polisi Pemulangan

Dasar pemulangan kami merangkumi semua barang pada harga biasa dan sah selama 7 hari dari tarikh pembelian. Pemulangan hanya diterima untuk barang yang rosak atau barang yang salah diwakili dalam senarai produk. Untuk layak untuk pemulangan, barang anda mesti tidak digunakan dan dalam keadaan asal, dengan tag asal dan/atau pembungkusan asal yang utuh.

Kami tidak menerima pemulangan untuk barang jualan dan promosi, serta pemulangan barang pada harga biasa melebihi tempoh masa yang ditetapkan.

Jika anda memenuhi kriteria di atas dan ingin memohon pemulangan, sila hubungi kami di +6017-200 4288.

Kami akan menyediakan alamat pemulangan kepada anda. Kos pos pemulangan hendaklah ditanggung oleh pembeli dan tidak akan dipulangkan. Perkhidmatan penghantaran yang boleh dikesan atau insurans penghantaran sangat digalakkan kerana pertukaran hanya akan diproses setelah menerima produk asal. Setelah pemulangan anda diterima dan diperiksa, kami akan menghubungi dan memberitahu anda bahawa kami telah menerima item yang dipulangkan anda. Kami juga akan memberitahu anda kelulusan atau penolakan pertukaran anda.

Polisi Pertukaran

Secara lalai, anda akan diberikan pertukaran bagi produk yang dipulangkan. Sekiranya produk itu tidak ada stok, anda boleh memilih untuk pertukaran dengan mana-mana produk lain yang tersedia, atau menerima pengembalian wang pembelian (jika dasar pengembalian di bawah dipenuhi).
Untuk pertukaran dengan item lain yang tersedia dengan nilai yang lebih rendah, tiada pengembalian akan diberikan untuk perbezaan jumlah.
Untuk pertukaran dengan item lain yang tersedia dengan nilai yang lebih tinggi, anda dikehendaki membayar perbezaan nilai.

Atas dasar kes-kes tertentu, kami mungkin mempertimbangkan dengan baik permintaan anda untuk menukar item. Jika pertukaran diterima, sila ambil perhatian bahawa bayaran pos dan pemprosesan sebanyak RM 10 akan dikenakan untuk menampung kos pos dan aspek pentadbiran pemulangan.

Polisi Pengembalian

Pengembalian wang (berdasarkan jumlah asal yang dibayar untuk produk yang dipulangkan) hanya akan tersedia jika produk yang dipulangkan tidak ada stok. Kos penghantaran tidak akan dipulangkan. Jika permintaan pengembalian anda diluluskan, ia akan diproses, dan kredit akan secara automatik diterapkan ke kad kredit anda atau kaedah asal pembayaran, dalam masa 21 hari perniagaan.

Nota: Jika anda tidak menerima pengembalian wang anda selepas 21 hari perniagaan, pertama, hubungi syarikat kad kredit anda, ia mungkin mengambil masa sebelum pengembalian wang anda secara rasmi dipaparkan. Seterusnya, hubungi bank anda. Terdapat biasanya beberapa masa pemprosesan sebelum pengembalian wang dipaparkan. Jika anda telah melakukan semua ini dan anda masih belum menerima pengembalian wang anda, sila hubungi kami di [email protected].

Tarikh kemaskini terakhir: 02 Februari 2022