Mainkan Video

Hidup Bebas Tekanan!

Dengan gabungan teknologi yang canggih dan usaha pasukan penyelidikan Afyaa, AFYAA SAHIYYA merupakan minuman botani yang terbaru, mempunyai tiga ramuan yang dipatenkan iaitu ABG25+® Ekstrak Bawang Hitam Berumur, Cordiart™ Ekstrak Kulit Oren Manis dan Lipophytol® Fitosterol Pokok Pain.

Rakan Kerjasama:

Adakah Anda Tersinggung dengan Bacaan Kolesterol dan Tekanan Darah?

Merujuk kepada Tinjauan Kebangsaan Kesihatan dan Morbiditi (NHMS) 2019:

KADAR KOLESTEROL TINGGI

4 daripada 10 (8 juta) orang dewasa di Malaysia

TEKANAN DARAH TINGGI

3 daripada 10 (6.4 juta) orang dewasa di Malaysia

Pada era moden ini, banyak pilihan makanan yang senang didapatkan di sekitar kita. Namun begitu, kita cenderung untuk makan makanan segera atau lebih berperisa untuk megisi perut. Terumanya makanan pedas dan goreng merupakan kegemaran kebanyakan orang. Kita kurang menitikberatkan atau abaikan nutrisi yang ada dalam makanan semasa membuat pilihan. Keadaan akan tambah serius jika bergabung dengan gaya hidup yang tidak sihat seperti:

KURANG AKTIF

MEROKOK

STRESS

TIDUR LEWAT

Jika tidak bertindak lagi, anda berisiko tinggi untuk terkena sakit jantung, strok dan penyakit jantung (CVD)! Untuk pengetahuan semua, CVD merupakan punca utama kematian di Malaysia!

Itulah Sebab AFYAA Melancarkan SAHIYYA

AFYAA SAHIYYA bukan sebarang minuman tambahan yang anda temui di pasaran. Produk ini diformulasikan dengan ramuan yang bermutu tinggi dan sesuai kepada semua lelaki dan perempuan, terutamanya kepada individu yang ada tanda-tanda berikut:

Ekstrak Bawang Hitam Berumur

ABG25+® Ekstrak Bawang Hitam Berumur merupakan ramuan berjenama yang dihasilkan menerusi teknologi ABG Cool-Tech™ oleh Pharmactive Biotech Products di Sepanyol. Bawang hitam dapat menggalakkan peredaran darah, mengekalkan keanjalan saluran darah, dan tekanan oksidatif.

Ekstrak Kulit Oren Manis

Cordiart™ Ekstrak Kulit Oren Manis merupakan ramuan paten milik BioActor dari Belanda. Kulit oren manis boleh menambahbaik tekanan darah, mengurangkan pembentukan plak dalam saluran darah dan mengurangkan radang dalam badan.

Fitosterol Pokok Pain

Lipophytol® Fitosterol Pokok Pain merupakan ramuan berjenama milik Lipofoods Nutraceutical Ingredients, Sepanyol.  Fitosterol dapat mengurangkan kolesterol diserap oleh badan.

Dengan pemeriksaan yang rapi dan sistem kawalan kualiti yang ketat, AFYAA SAHIYYA mendapat kelulusan daripada KKM dan selamat diamalkan oleh orang ramai. Laporan makmal juga membuktikan bahawa AFYAA SAHIYYA bebas daripada mikrob, logam berat, ubat-ubatan serta DNA khinzir dan dijamin HALAL.

Previous slide
Next slide

Harga AFYAA SAHIYYA

PROMOSI RAMADHAN 2023
Mulai 20hb March - 7hb April 2023
Order Sekarang Sementara Stok Masih Ada

PERHATIAN: Harga Baru dari Afyaa HQ bermula pada 1st April 2022. Harga produk yang rendah dari harga yang ditetapkan adalah dari penjual yang tidak berdaftar.

PERINGATAN: Pastikan anda membeli produk original yang mempunyai Kod QR dan No Siri yang terbaru. Jangan terpengaruh dengan harga murah yang ada di pasaran dan bertaruh kesihatan anda dengan produk palsu.

Digalakkan ambil 2 Tin (SET 1 RAWATAN) untuk kegunaan berterusan selama 30 hari untuk mendapatkan hasil yang OPTIMUM. In sha Allah produk AFYAA SAHIYYA dapat menjadi ikthiar kepada anda.

1 Tin
(24 Sachet)

Sahiyya 1 Tin

Percubaan

RM 219

RM 219

Harga Ori: RM 233 (JIMAT RM 14)

Pakej Paling Banyak Orang Beli 😍

2 Tin
(48 Sachet)

Sahiyya 2 Tins

1 Rawatan

RM 399

RM 399

Harga Ori: RM 466 (JIMAT RM 67)

(Hanya RM 199.50 / Tin)

3+1 Pakej
Beli 3 FREE 1 🤑

4 Tin
(96 Sachet)

Sahiyya 4 Tins

2 Rawatan

RM 699

RM 699

Harga Ori: RM 932 (JIMAT RM 233)

Hanya (RM 174.75 / Tin)

Percubaan

1 Tin
(24 Sachets)

Sahiyya 1 Tin

RM 219

RM 219

Harga Ori: RM 233 (JIMAT RM 14)

Pakej Paling Banyak Orang Beli 😍

1 Rawatan

2 Tins
(48 Sachets)

Sahiyya 2 Tins

RM 399

RM 399

Harga Ori: RM 466 (JIMAT RM 67)

Beli 3 PERCUMA 1 🤑​

2 Rawatan

4 Tins
(96 Sachets)

Sahiyya 4 Tins

RM 699

RM 699

Harga Ori: RM 932 (JIMAT RM 233)

🔥 HANYA RM 146.67 / Tin 🔥

3 Rawatan

6 Tins
(144 Sachets)

RM 959

RM 959

Harga Ori: RM 1,398 (JIMAT RM 439)

Tak Pandai Order Online? Boleh WhatsApp Kami Untuk Pertanyaan / Buat Peasanan

ATAU

Hubungi Kita Untuk
Konsultasi PERCUMA / Buat Pesanan

Previous slide
Next slide
PENAFIAN: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk AFYAA SAHIYYA. Namun begitu, perkembangan setiap individu berbeza mengikut kondisi kesihatan.

Lebih daripada 156,795 pelanggan yang mengalami perubahan baik dan puas hati dengan produk AFYAA SAHIYYA

Perlindungan Insurans Sebanyak RM3 Juta

Sekiranya anda menghadapi ketidakselesaan yang dipuncakan oleh AFYAA SAHIYYA, anda boleh claim insurans dengan AFYAA.

Isi Kandungan

1 tin mempunyai 24 sachet AFYAA SAHIYYA. Setiap sachet mempunyai 20ml.

Cara Pengambilan

Minum 2 sachet sehari. 

Minum 1 sachet setiap pagi, selepas sarapan.

Minum 1 sachet tengahari, selepas makan tengahari.

*Mengandungi pemekat dan pengawal asid sebagai kondisioner makanan dan pengawet yang dibenarkan.*

APA ITU AFYAA SAHIYYA?

ABG25+® EKSTRAK BAWANG HITAM

BAWANG PUTIH, VERSATILITI DALAM UNIVERSALITI

Bawang putih sememangnya merupakan ramuan universal yang banyak digunakan dalam kulinari dan cara masakan. Malah, ia juga telah ditemukan sejak 5,000 tahun lalu ketika Piramid Giza dibina.

Selain itu,  dalam Al-Quran, Surah Al-Baqarah, ayat 16, yang menekankan bawang putih jenis makanan kurniaan Allah kepada umat manusia.

Hippocrates, terkenal sebagai “Bapa Perubatan Barat”, mempreskripsikan bawang putih untuk pelbagai penyakit. Sebelum ini, bawang putih digunakan sebagai rawatan masalah pernafasan, parasit, penghadaman yang kurang baik dan kelesuan.

Proses Penuaan ABG25+® Ekstrak Bawang Hitam

ABG25+® Ekstrak Bawang Hitam Berumur merupakan ramuan berjenama, dihasilkan menerusi teknologi ABG Cool-Tech™ oleh Pharmactive Biotech Products di Sepanyol untik mengoptimumkan pengekstrakan dan pemeliharaan kompaun bioaktif S-Ally Cysteine (SAC).

Bawang hitam berkualiti premium (Allium sativum L.) yang disemai di tapak semaian terpilih di Castilla la Mancha, Sepanyol dengan menggunakan kaedah pembesaran tradisional dan penuaian dapat memelihara fungsi keseluruhan SAC di tahap optimum.

 

Kebaikan ABG25+® Ekstrak Bawang Hitam Berumur

  1. Menggalakkan pengeluraran nitrik oksida, sekali gus mengembangkan saluran darah dan menambah baik peredaran darah.
  2. Mengurangkan kadar kolesterol jahat dan trigliserida dan meningkatkan kadar kolesterol baik. 
  3. Mengurangkan tekanan oksidatif.

 

 CORDIART™ EKSTRAK KULIT OREN MANIS

KITARAN DARAH SIHAT MENERUSI TINDAKAN TIGA BERGANDA

Cordiart™ Ekstrak Kulit Oren Manis (Citrus Sinensis) Selain jus oren, tahukah anda kulit oren mempunyai manfaat kesihatan yang meluas?

Dalam perubatan tradisional Parsi, ada rekod bahawa kulit oren, termasuklah bunganya, digunakan sebagai agen neuroprotektif dan anti-kemurungan. Tambahan pula, ia dianggap berguna untuk penyakit gastrik dan bersifat gastrotonik (perlindungan usus).

Cordiart™ Ekstrak Kulit Oren Manis merupakan ramuan paten milik BioActor dari Belanda, mengandungi ekstrak rutinosida daripada kulit oren manis.

Kepekatannya pula tinggi dan dipiawaikan sehingga 90% hesperidin (60% S-Isomer), sekali gus meningkatkan biokeperolehannya dan diserap sepantas 15 minit selepas pengambilan.

 

Kebaikan Cordiart™ Ekstrak Kulit Oren Manis

  1. Menambahbaik tekanan darah dengan mengalakkan fleksibiliti arteri.
  2. Mengurangkan pembentukan plak dan pengagregatan platelet dengan merendahkan lekatan molekul yang bergerak.
  3. Melindungi daripada keradangan vaskular dengan mengurangkan peredaran penanda keradangan.

 

 


 

LIPOPHYTOL® FITOSTEROL POKOK PAIN

LAGENDA DI DARATAN 

Sterol tumbuhan, atau secara saintifiknya dikenali sebagai Fitosterol, muncul dalam industri 70 tahun lalu dan terbukti berkesan dalam membantu mengurangkan kadar kolesterol dalam badan manusia.

Dengan peredaran masa yang turut membawa pembaharuan terhadap kemajuan teknologi, saintis dan ahli penyelidik merancakkan usaha mereka untuk mengenalpasti pelbagai manfaat kesihatan dalam fitosterol sehingga membawa kepada perubahan besar dalam industri farmaseutikal memandangkan wujudnya permintaan yang meningkat terhadap sterol berasaskan tumbuhan.

Penemuan tersebut berjaya meluaskan pasaran fitosterol sebagai makanan berfungsi dalam industri hari ini.

 

 

Lipophytol® Fitosterol Pokok Pain merupakan ramuan berjenama milik Lipofoods Nutraceutical Ingredients, Sepanyol yang sudah dimikroenkapsulasi daripada pokok pain untuk pengurangan kolesterol.

Fitosterol diiktiraf secara saintifik kerana mempunyai ciri-ciri yang dapat mengurangkan kolesterol dan ramuan paten ini dipiawaikan sehingga 90% kandungan fitosterol untuk hasil yang optimum.

Dengan kehebatan teknologi mikroenkapsulasi, ia juga disistemkan untuk mempunyai prestasi pembawaan yang unik sekali gus dapat meningkatkan keterserakan fitosterol dalam makanan dan minuman, menambahbaik biokeperolehan dan meningkatkan bioaktiviti.

 

Kenapa Pilih Hari Hari Sihat?

Hari Hari Sihat adalah 100% pembekal & pengedar sah AFYAA SAHIYYA di Malaysia. Semua produk adalah 100% original di dan hantar terus dari AFYAA Malaysia’s warehouse. Anda dapat terima parcel AFYAA SAHIYYA dalam 1-2 hari bekerja! 

Bayar Online / Bayar Masa Terima

Untuk dapatkan info lebih lanjut atau buat tempahan sekarang, boleh hubungi Hari Hari Sihat dengan tekan butang di bawah. Jangan tunggu lagi, klik sekarang!

Hubungi Kami Untuk Informasi Lanjut

Macam Mana Buat Order?

ATM Transfer / Online Bank Transfer / Atome (3 Bulan Ansuran)

Bayar sebelum jam 3.00 pm, kami akan pos pada hari yang sama.

Self Collect at GDEX Branch

COD di GDEX berdekatan kawasan tempat tinggal anda, buat bayaran tunai dekat kaunter GDEX semasa menerima parcel.

Cash On Delivery (COD)

COD sampai ke alamat anda, buat bayaran tunai semasa menerima parcel.

DISCLAIMER/PENAFIAN: Produk ini tidak membantu untuk menyembuhkan pesakit yang sedang membuat rawatan. Namun begitu, sebelum sakit jadi tenat, digalakkan mengamalkan produk ini sebagai langkah pencegahan. Keberkesanan produk ini berbeza untuk setiap individu. Produk ini dapat memberi kesan optimum sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul. Kita berikhtiar, jadi ambil tindakan SEGERA sebelum TERLAMBAT!

Pengesahan Pembelian

Sila ikut langkah-langkah di bawah untuk membuat pengesahan

Anda akan melihat mesej “Original” tersebut setelah klik butang “Verify”.

AFYAA SAHIYYA FAQs

AFYAA SAHIYYA merupakan minuman berfungsi yang dikelaskan di bawah kategori makanan oleh Agensi Regulatori Farmasi Negara (NPRA) dan dikawal di bawah Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (FSQ), Kementerian Kesihatan Malaysia. AFYAA SAHIYYA bukan sejenis suplemen.

Ya, AFYAA SHIYYA  selamat diambil setiap hari. Setiap fasa penghasilan SAHIYYA menjalani pemeriksaan kualiti yang ketat bagi logam berat dan mikroorganisma daripada makmal berakreditasi untuk memastikan keselamatan dan kualitinya. Semua produk kami dikilangkan secara berhati-hati mengikut kemudahan GMP dan HACCP yang disahkan. Keselamatn dan kualiti merupakan keutamaankami dan kami pastikan hanya produk yang terbaik diberikan kepada pelanggan.

AFYAA SAHIYYA merupakan minuman botani yang sedia diminum dan berperisa limau dan pic.

SAHIYYA membantu menambahbaik kadar kolesterol dan kitaran darah secara berperingkat menerusi pelbagai tindakan mekanisme. Selain itu, anda akan lebih bertenaga dan tidak mudah terasa letih. Namun, sila ambil perhatian bahawa SAHIYYA ni bukan sejenis ubat atau pil ajaib, maka ia tidak akan memberi kesan pantas. Ia mengambil masa untuk melihat kesannya dan bergantung kepada tahap keterukan keadaan anda. Jangan mengganti ubat dengan SAHIYYA!

SAHIYYA diformulasi khas untuk individu yang mahu menambahbaik aliran darah, mengoptimumkan kesihatan secara keseluruhan, menambahbaik prestasi senaman, individu yang sering makan makanan kurang sihat, jarang bersenam dan individu yang berada di pertengahan umur dan warga emas.

Tidak digalakkan. SAHIYYA ni diformulasi khas untuk orang dewasa dan tiada kajian keselamatan klinikal yang dijalankan terhadap kumpulan ni.

Untuk dos yang optimum, sila ambil 2 sachet sehari. Untuk dos penjagaan, sila ambil 1 sahet sehari.

Kalau ada makan ubat hospital seperti Panadol atau minum teh/kopi, sila jarakkan masa selama 1-2 jam, barulah ambil AFYAA SAHIYYA.

Individu yang ada alahan terhadap pic, pain dan bawang putih.
Ya, boleh. Malah, anda digalakkan untuk mengambil HAYYIBA dan RYNDU kerana kedua-duanya memberi kesan sinergi dan menambahbaik fungsi badan secara menyeluruh dengan mengurangkan keradangan dan melawan tekanan oksidatif.
 
Elakkan ambil suplemen dengan ubat serentak. Sila jarakkan masa, 1-2 jam di antara pengambilan ubat dan suplemen. 
Ya, boleh. Namun jarakkan masa selama 1-2 jam selepas pengambilan insulin untuk mengelakkan kadar gula darah terlalu rendah. Sebagai langkah berjaga-jaga, sila dapatkan nasihat daripada doktor. 

Ya, boleh. Namun jarakkan masa selama 1-2 jam selepas pengambilan ubat tekanan darah untuk mengelakkan sebarang gangguan dengan penyerapan atau keberkesanan. Sebagai langkah berjaga-jaga, sila dapatkan nasihat daripada doktor. 

Ya, boleh. Namun jarakkan masa selama 1-2 jam selepas pengambilan ubat antidiabetik/antihipertensifuntuk mengelakkan sebarang gangguan dengan penyerapan atau keberkesanan. Sebagai langkah berjaga-jaga, sila dapatkan nasihat daripada doktor. 

Jika anda sedang mengambil ubat penipisan darah, sila bincang dengan doktor terlebih dahulu sebelum pengambilan AFYAA SAHIYYA. Ini disebabkan habbatus sauda mengandungi ciri-ciri menipiskan darah. Sekiranya ada pendarahan, berhenti serta-merta.

Elakkan pengambilan AFYAA SAHIYYA sekurang-kurangnya 2 minggu sebelum pembedahan dan 1 bulan selepas pembedahan . Asalkan luka sudah sembuh dan tiada batasan diet yang diarahkan oleh doktor.

Walaupun bahan dalam AFYAA SAHIYYA berasal dari sumber semula jadi dan selamat diambil, namun, tiada kajian keselamatan yang dilakukan. Oleh itu, kita cadang bincang dengan doctor sebelum ambil suplemen ini.

Individu yang mempunyai G6PD BOLEH mengambil AFYAA SAHIYYA kerana ia tidak mengandungi ramuan yang boleh meyebabkan kerosakan sel darah merah.

1 Tin
(24 Sachet)

Sahiyya 1 Tin

Percubaan

RM 219

RM 219

Harga Ori: RM 233 (JIMAT RM 14)

Pakej Paling Banyak Orang Beli 😍

2 Tin
(48 Sachet)

Sahiyya 2 Tins

1 Rawatan

RM 399

RM 399

Harga Ori: RM 466 (JIMAT RM 67)

(Hanya RM 199.50 / Tin)

3+1 Pakej
Beli 3 FREE 1 🤑

4 Tin
(96 Sachet)

Sahiyya 4 Tins

2 Rawatan

RM 699

RM 699

Harga Ori: RM 932 (JIMAT RM 233)

Hanya (RM 174.75 / Tin)

Percubaan

1 Tin
(24 Sachets)

Sahiyya 1 Tin

RM 219

RM 219

Harga Ori: RM 233 (JIMAT RM 14)

Pakej Paling Banyak Orang Beli 😍

1 Rawatan

2 Tins
(48 Sachets)

Sahiyya 2 Tins

RM 399

RM 399

Harga Ori: RM 466 (JIMAT RM 67)

Beli 3 PERCUMA 1 🤑​

2 Rawatan

4 Tins
(96 Sachets)

Sahiyya 4 Tins

RM 699

RM 699

Harga Ori: RM 932 (JIMAT RM 233)

🔥 HANYA RM 146.67 / Tin 🔥

3 Rawatan

6 Tins
(144 Sachets)

RM 959

RM 959

Harga Ori: RM 1,398 (JIMAT RM 439)

Tak Pandai Order Online? Boleh WhatsApp Kami Untuk Pertanyaan / Buat Peasanan​

ATAU

Hubungi Kita Untuk
Konsultasi PERCUMA / Buat Pesanan

Disclaimer: Testimonials, case studies, and examples found on this page are results that have been forwarded to us by users of Afyaa products, and may not reflect the typical purchaser’s experience, may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results. Do not take if you are pregnant, nursing, are under the age of 18 or have, or suspect you may have a medical condition. Consult your physician before using these, or any other, dietary supplements. Keep out of the reach of children or pets.

© 2024 Hari Hari Sihat. All Rights Reserved.